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<ニキズキッチン>は東京、大阪、神奈川、埼玉、千葉に住む外国人の家で習う料理教室です。温かい心のこもった世界各国のホスピタリティをご体験ください。
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Sara より レシピが届きました

アメリカに3年前帰国したサラより レシピが届きました

Latin Roasted Pork Shoulder

Mash to a paste with a mortar and pestle or very finely chop with a knife:

12 large cloves garlic
2 tbsp salt (30 mL)

Remove the mixture to a bowl and stir in:

2 tbsp dried oregano (30 mL)
1 tbsp ground black pepper (15 mL)

Moisten to a pastelike consistency with:

1 to 2 tbsp red wine vinegar (15 to 30 mL)

With a paring knife, cut deep tunnels into the exposed fleshy ends of:

1 picnic shoulder (about 7 lbs or 3.18 kg)

Push 2/3 of the paste into the pockets with your fingers. Loosen the skin in several places and spread the rest of the paste underneath the skin and over the surface of the roast where there is no skin. Wrap the roast tightly in 2 layers of aluminum foil and refrigerate for 24 to 48 hours.

Position a rack in the lower third of the oven. Preheat the oven to 325 F (163 C).

Arrange the roast (without the foil) on a rack in a roasting pan and roast to an internal temperature of 185 F (85 C), 4 to 4 1/2 hours (the temperature will continue to rise 5 degrees out of the oven), brushing the skin every 15 to 20 minutes with cold water to keep it soft. Let the roast stand, loosely covered with aluminum foil, for 20 minutes before carving.

コメント

ポークローストだ!!

これはリナのポークローストと基本的には同じやり方ですね。

やっぱり超低温で長時間焼くのがコツなんですね~

これでリナのようにできるなら是非やってみたいけどオーブンで低温キープするって、意外と難しいんだよね。

このレシピだと15、20分ごとに冷水をブラシで表面にかけるようですね。
2005-11-19 20:07 | io #79D/WHSg | URL [ 編集 ]

Unknown

オーブンで低温でポークローストを柔らかくするには「オーブンの機能」も関係するみたいです



低温の利点は肉を柔らかくすること



一般的なオーブンで、低温でローストしてもあまり効果は無いんだそうです



スチームコンベクションオーブンがついている機能のオーブンで焼くと(熱風で焼きながら、蒸気も使う)肉が乾かないので、柔らかく良く仕上るんですって。



ioさんのいう通り、だからサラは15、20分ごとに冷水をブラシで表面かけてたみたい



ちょっぴり 柔らかくするためのポークローストの謎 前進か 



リナレシピ

http://niki-kitchen.web.infoseek.co.jp/lina2004spring.html" target=_blank>http://niki-kitchen.web.infoseek.co.jp/lina2004spring.html







2005-11-20 00:35 | Niki #79D/WHSg | URL [ 編集 ]

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