Author:nikikitchen
<ニキズキッチン>は東京、大阪、神奈川、埼玉、千葉に住む外国人の家で習う料理教室です。温かい心のこもった世界各国のホスピタリティをご体験ください。
ライター:ニキ
http://www.nikikitchen.com/
一部のクラスにおいて、対面クラスの募集を再開しました。3密回避、飛沫感染防止のため、以下の方針でクラスは行います。
また、ご参加の方々には以下のお願いがございます。
・ 体調の悪い方はご欠席をお願いいたします。(くしゃみ、発熱、だるさ、咳、味覚異常など)
・ マスク、スリッパ、ハンドタオル、石鹸または消毒剤、キッチン用手袋、エプロン、筆記用具、ピックアップ用の容器
新型コロナウイルスはワクチンができるまで未知の脅威であることに変わりはないため、方針やお願いを記載させて頂きましたが、感染動向によって適宜見直し更新させて頂く予定にしております。
ご理解とご協力、何卒宜しくお願い申し上げます。
新型コロナウイルス感染症に関わられる医療従事者はじめ、行政の皆さま等、感染拡大防止にご尽力されている
皆さま深く感謝申し上げます。
Tomorrow recipe 3 guys
GÖZLEME
For the Dough:
250gr flour
170cc of warm water
1 tea spoon salt
For Filing:
100gr. cheese
200gr. Ground beef/lamb/chicken
1 medium size onion, chopped
2 cloves of garlic, chopped
1⁄2 teaspoon salt
1⁄2 teaspoon black pepper
Some butter as a optional !
4tablespoons olive oil, for sautéing the mince and wegetabes!
In a small bowl mix the flour and salt. Pour the warm water
inside. Knead the dough until nice, elastic, and soft. Divide the dough to two
equal balls. Meanwhile, sauté the garlic and onion until color changes lightly
add the ground beef and sauté for 1-2 minutes. Season with salt and pepper turn
the heat off and let it cool down.
Roll each dough very thin in oval, place the cheese and some of
the ground beef mixture on t half of the thin dough Fold dough over to enclose
filling. Press edges together to seal. .Preheat a frying pan on medium-high
heat melt the butter in it , add the gozleme cook until one side is golden then
turn over and cook another side until golden. When both sides cooked enough
turn the heat of. Cut and serve it.
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何が起きるかわかりません。
覚悟の上、みにきてください
TITLE
AMERICAN BURGER ALASKA STYLE
BURGER
DE SAUMON CRÈME D’ANETH ET CITRON CONFIT
salmon
salt
pepper
lemon confit 5 slices
olive oil 9TSP
dill
cream 9 TSP
lemon juice 1
hamburger bread
salad
yogurt 300ml
lemon confit 4 slices
garlic 1
parsley
cumin ¼tsp
coriander ¼tsp
mint
pink pepper
Mince salmon finely + salt + pepper + lemon confit finely chopped and form hamburger.
Mix cream + minced dill + lemon juice and spread it inside the bread.
Mix yogurt 200ml + lemon confit +
smashed garlic 1 + parsley + cumin + coriander + mint + salt + pink
pepper + (mayonnaise).
Toast
the bread. Cook the salmon burger in a pan 2 /3 mn each side or as you
like.
Serve
the burger with the sauce in the bread with a salad.
Lemon
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